Bianca Drăgușanu își deschide o școală de dive: „Țin la statutul de persoană publică”

 

Bianca Drăgușanu vrea să își deschidă o școală de dive! Și nu, nu este nicio glumă. Și dacă stăm să ne gândim puțin, nu ar fi deloc o idee rea. Vedeta se numără printre bombele sexy din România care nu se afișează niciodată nearanjate și mereu zici că-s scoase din cutie!

Bianca Drăgușanu are de gând să facă toate demersurile necesare, ca visul ei să fie făcut realitate, cât mai repede este cu putință. Iubita lui Alex Bodi a mărturisit că își dorește să fie o profesoară a rafinamentului și a eleganței pentru tinerele din România.

Mai mult decât atât, blondina a ținut să precizeze că de săptămâna viitoare, cele care vor să învețe câte ceva despre maniere și despre cum să ai o imagine impecabilă în social media, pot veni deja la cursuri!

”Eu vreau să deschid o școală de dive. Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indifferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul sau duc gunoiul. Eu în 15 minute sunt gata cu totul. De miercurea viitoare începem cursurile la ”Școala de dive. O să explic ce am promis: instagram, like-uri, viața reală”  a spus Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV.

Așadar, fetelor, dacă aveți nevoie de un îndrumător în ale frumuseții și stilului, Bianca Drăgușanu vă vine în ajutor!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest