Bianca Drăgușanu, mamă pentru a doua oară? Gestul care a ridicat semne de întrebare! FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu își dorește să devină mamă pentru a doua oară? Ultimul gest pe care l-a făcut blondina a ridicat foarte multe semne de întrebare în rândul admiratorilor săi!

În ciuda controverselor care au împânzit relația pe care o are cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a revenit, de fiecare dată, în brațele afaceristului, semn că nu ar putea renunța niciodată la el. Cei doi formează unul dintre complicate cupluri din lumea mondenă, din cauza despărțirilor numeroase, însă chiar și așa, nu puține au fost momentele în care au declarat că și-ar dori să aibă un copil împreună.

Deși atât Alex Bodi, cât și Bianca Drăgușanu au deja copii din relațiile anterioare, cei doi își doresc și un rod al iubirii lor, indiferent cât de controversată ar fi. Recent, blondina a oferit un interviu, în timp ce se afla la mare cu afaceristul, în care a dezvăluit că mai vrea chiar doi copii, deoarece nimic nu se compară cu sentimentul de a fi mamă!

„Mai vreau doi copii și vreau să fiu sănătoasă să mă bucur de tot ce am obținut până acum, pentru că am tot ce mi-a dorit vreodată”, a spus Bianca Drăgușanu pentru o emisiune tv.

Gestul care a ridicat semne de întrebare

La scurt timp după ce a mărturisit că își dorește să devină mamă din nou, Bianca Drăgușanu a publicat pe contul său de instagram, un clip video amuzant cu un bebeluș, semn că iubește copiii și abia așteaptă să mai aibă și ea încă unul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest