Bianca Drăgușanu, marcată de eșecurile amoroase! Ce a spus de o a treia căsătorie: „Acum suflu și în iaurt”

 

Bianca Drăgușanu este o ghinionistă în dragoste. Și asta nu o zicem noi, ci experiențele ei în amor vorbesc de la sine. Blondina a trecut prin multe relații eșuate, dar chiar și așa, nu a renunțat să creadă că își va găsi, în cele din urmă, alesul. Doar că de data asta va fi mult mai atentă în alegerea făcută.

Bianca Drăgușanu a trecut, recent, printr-o despărțire. După ce a divorțat de Alex Bodi, cei doi au reîncercat să „reîncălzează ciorba”, doar că lucrurile nu au mai funcționat și s-au despărțit. În ciuda imaginii de femeie puternică, blondina încă suferă din cauza fostului partener, dar chiar și așa, este sigură că își va reveni și că îsi va cunoaște, cu adevărat, alesul.

„Cred ca după 1 an de stat cu cineva poți să-ți dai seama daca ești compatibil cu partenerul tău. Daca vezi că aceasta compatibilitate nu este potrivită, atunci trebuie să te iei să pleci. Dumnezeu mi-a dat semne și m-a pus să învăț lecții. Acum suflu și-n iaurt”, a mărturisit Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni.

Mai mult de atât, pentru Bianca Drăgușanu vârsta pe care o are este doar un număr, după cum a dezvăluit chiar ea. Blondina a recunoscut că simte că abia acum își trăiește viața la maximum și se bucură de tot ce are la cea mai mare intensitate. Cât despre momentul în care va îmbătrâni, fosta soție a lui Alex Bodi a mărturisit că se vede o bătrânică tare... sexy!

„Mă simt în fiecare zi ca la 25 de ani chiar dacă am 38.  Trăiesc fiecare zi ca fiind ultima, iar la bătrănețe mă vad o bătrână tânără și sexy. E normal să îmbătrânești, nu fumez, nu beau alcool, nu consum mult zahar și nu pentru că încerc să evit îmbătrânirea, că pâna la urmă este un proces normal al vieții”, a mai declarat Bianca Drăgușanu. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest