Bianca Drăgușanu, mesaj clar pentru Gabi Bădălău: „Nu te împart cu altcineva!”

 

Bomba sexy nu are de gând să renunțe la relația cu afaceristul. Mai mult decât atât, îl vrea numai și numai pentru ea!

 

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a fost una tumultuoasă, cu numeroase suișuri și coborâșuri, infidelități și reveniri, certuri și împăcări. Bianca Drăgușanu pare acum să fi revenit la sentimente mai bune față de omul de afaceri și nu s-a sfiit să facă o declarație de dragoste pe rețelele de socializare.

 

Îmbrăcată elegant, cu tocuri în picioare și cu o apariție impecabilă, cum ne-a obișnuit, blondina a cântat o melodie preț de câteva minute. Versurile fredonate de divă evidențiau un mesaj foarte clar. Astfel, Bianca Drăgușanu a transis că nu are de gând să-și împartă bărbatul cu nimeni altcineva. "Orice s-ar întâmpla, nu te împart cu altcineva, nu te împart cu altcineva!", sunt versurile fredonate de divă.

 

Relația dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu nu este deloc pe placul Rodicăi Bădălău, mama omului de afaceri. În octombrie, când Bianca și Gabi se aflau în vacanță în Italia, Claudia Pătrășcanu a fost zărită împreună cu Rodica Bădălău la casa din Bolintin Vale, acolo de unde cântăreața a fost dată afară când cei doi s-au separat. După o lungă perioadă în care s-au certat și nu s-au înțeles, acum familia Bădălău a acceptat-o din nou pe mama copiilor lui Gabi în casa lor și și-ar dori o împăcare între ei.

 

„Cât timp Bianca era la Roma cu Gabi Bădălău, Claudia s-a dus la soacră acasă la Bolintin Vale. A intrat pentru prima dată după ce au dat-o afară. A făcut strategia cu soacra ca să scape de Bianca, pe care mama lui Bădălău o urăște mai mult ca pe oricine pe lume. E un război între ea și mama lui Bădălău crunt. Mama lui Gabi Bădălău a încercat să îl lase fără bani...”, au spus sursele din apropiere, potrivit impact.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest