Bianca Drăgușanu, noi intervenții de remodelare estetică: „Vine vara, nu vreau să mai am riduri…”

 

Vedeta a trecut pe la cabinetul esteticianului său pentru că vrea să fie perfectă pentru perioada estivală.

 

Bianca Drăgușanu și-a făcut lista scurtă cu intervențiile estetice de care a apreciat că are nevoie și a trecut ușa cabinetului estericianului său pentru a le pune în practică. Care sunt ajustările de care Bianca apreciază că e musai nevoie?  

 

Bianca Drăgușanu și-a topit acidul din buze în urmă cu câteva luni, iar de atunci, lunar merge în cabinetul estetic pentru a-și reinjecta acidul, însă într-o altă formă. Vedeta nu mai vrea să aibă buzele atât de late cum le avea înainte, ci din contră, acum vreau un aspect natural, fiind doar voluminoase, însă după forma pe care o avea înainte de asemenea intervenții.

 

Dar intervențiile pe care și le dorește nu se opresc aici. După buze, diva a trecut la pomeți, pe care vrea mai proeminenți. În plus și-a propus să-și ascundă ridurile cu ajutorul botoxului. Și nu în ultimul rând are în plan accentuarea mandibulei, posibilă după intervenția de la nivelul obrajilor.

 

"Am venit să reinjectez buzele fiindcă îmi doresc să am o formă cât mai voluminoasă, mai ales buza de jos. Trebuie să imi fac programare și la baby botox pentru că vine vara și nu vreau să am riduri. (...) Îmi doresc mult să îmi fac și pomeții, vreau să fie mai evidenți. De asemenea, vreau să îmi fac și mandibula, să o accentuez, fiindcă este posibil după pomeți. ", a spus Bianca Drăgușanu pe contul ei personal de Instagram


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest