Bianca Drăgușanu își face planuri de nuntă, în timp ce Alex Bodi e în carantină instituționalizată: „Va ști toată planeta”

 

Bianca Drăgușanu a dezvăluit detalii despre planurile de nuntă pe care le pregătește pentru a treia nuntă. După reîmpăcarea cu Alex Bodi, blondina visează la o cununie grandioasă de care să afle toată planeta.

Nici bine nu s-a împăcat cu Alex Bodi, că deja își dorește să îi devină mireasă și în fața lui Dumnezeu. Bianca Drăgușanu a vorbit cu lux de amănunte despre a treia nuntă, însă înainte de asta, a ținut să sublinieze că nu este o femeie geloasă și consideră că problemele unei relații sunt cauzate doar de bărbat.

„Eu nu am fost niciodată geloasă pe o femeie. Eu sunt o feministă convinsă. Dacă se întâmplă ceva într-o relație dintre un bărbat și o femeie, e clar că bărbatul a greșit. Eu chiar sunt feministă convinsă. Nu există ca femeile să nu aibă dreptate”, a spus Bianca Drăgușanu la o emisiune tv.

Cum va arăta nunta cu Bodi

După ce Alex Bodi a dezvăluit că singura femeie pe care o vede mireasa lui este Bianca Drăgușanu, blondina s-a pus pe plănuit cea mai extravagantă și grandioasă ceremonie religioasă.

Bianca Drăgușanu a mărturisit că evenimentul va avea loc, cu siguranță, pe plajă. Și va avea tot ce trebuie, nu ca ultima cununie unde doar au cinat.  „Eu mi-aș dori să fie pe plajă. Prima a fost cu petrecere, cum trebuie. A doua a fost așa, hai să facem repede... n-a fost nuntă! Eu am avut o singură nuntă! La a doua doar s-a cinat. Când o să mă mărit a treia oară, va ști toată planeta. De la rochie la muzică, la mâncare, la petrecere, la invitați, totul!”, a continuat Bianca Drăgușanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest