Bianca Drăgușanu, prima săgeată spre Gabi Bădălău: „Penibil. Subiect inutil și închis”

 
+2 click pentru
galerie

Povestea de dragoste s-a încheiat. Acum urmează reacțiile dure între foștii îndrăgostiți: Bianca Drăgușanu a aruncat prima săgeată!

 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost împreună timp de 3 ani, dar au decis să pună punct relației. Omul de afaceri a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Bianca, fapt care a deranjat-o teribil pe aceasta. Diva a reacționat pe rețelele de socializare în termeni destul de dur, apreciind că fostul iubit nu ar fi trebuit să pomenească despre acest aspect.

 

„Bărbații nu vorbesc despre relații. Bărbații nu dau declarații. PS: Penibil. Subiect inutil și închis”, a scris Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

 

Bianca Drăgușanu face referire la următoarele declarații făcute de fostul partener:

„Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele. Am avut ce învăța de la această relație, rămân cu tot ce a fost bun și frumos. A fost și o lecție de viață pentru mine! O să o respect pe Bianca toată viața și, din partea mea, să nu vă așteptați la scandal, mizerii, filmulețe sau ceva de genul, eu sunt bărbat”, a mărturisit Gabi Bădălău, pentru Antena Stars.

 

Mai mult, Gabi Bădălău a ținut să-i mulțumească Biancăi Drăgușanu pentru tot ceea ce aceasta i-a oferit în ultimii trei ani. „Îi mulțumesc Biancăi pentru tot și îi doresc să fie sănătoasă. Nu poți schimba pe cineva iubindu-l mai tare. Am încercat până nu a mai fost loc de încercat, ca să nu rămân cu regrete. Mi se pare cel mai trist să nu te vezi văzut, auzit și înțeles, iar eu tot vorbeam și îi explicam degeaba. Noi ne-am despărțit pentru că ceva nu mergea bine, iar uneori despărțirea este o binecuvântare”, a adăugat afaceristul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest