Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce s-a despărțit definitiv de Alex Bodi! Care a fost motivul: „Nu regret decizia”

 

Bianca Drăgușanu a decis să îi spună „Adio” lui Alex Bodi, însă de data aceasta, se pare că nu mai este cale de întoarcere! Blondina a făcut primele declarații și a dezvăluit ce stă la baza deciziei sale definitive!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz! Povestea lor de dragoste a fost presărată cu multe despărțiri și împăcări, motiv pentru care nu puțini sunt cei care cred că vor sfârși, din nou, unul în brațele celuilalt.

Însă potrivit spuselor Biancăi Drăgușanu, nu mai există cale de întoarcere. Blondina a dezvăluit că a decis să se despartă de Alex Bodi chiar în ziua în care au împlinit doi ani de relație, pe data de 1 septembrie.

„Ieri, pe 1 septembrie, când am împlinit 2 ani de relație am decis să pun punct”, ne-a declarat Bianca Drăgușanu.

În continuare, Bianca Drăgușanu a ținut să îi mulțumească fostului iubit pentru toate momentele frumoase petrecute împreună, însă a subliniat că decizia de a se separa de el este una definitivă.

„Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi”, a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Care a fost motivul despărțirii

Nu este pentru prima dată când Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se despart din cauza comunicării defectuoase, fiind motivul separării si de această dată. Chiar și așa, blondina susține că nu mai există cale de întoarcere și de acum înainte se consideră o femeie singură și pe picioarele ei.

„Îi doresc tot binele din lume, dar am decis să ne despărțim. Sunt din acest moment o femeie liberă, independentă, o femeie pe picioarele ei, o femeie fericită. Nu regret această decizie, așa că, eu consider că așa este mai bine. Am decis să ne despărțim pentru că avem o comunicare defectuoasă”, a adăugat vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest