Bianca Drăgușanu, prinsă cu „cățelul vopsit”! „Este un trend și nu este de acum, este dintotdeauna!”

 

În exclusivitate la Antena Stars, diva sexy a dat primele declarații după ce a fost reclamată la Protecția Animalelor pentru că și-a vopsit câinele.

 

Bianca Drăgușanu a fost reclamată recent la Protecția Animalelor că umblă cu „câinele vopsit” prin emisiuni TV. Vedeta nu a lăsat lucrurile așa și s-a apărat într-o intervenție la Antena Stars. Ea a spus că pentru nimic în lume nu i-ar pune sănătatea patrupedului în pericol. Mai mult, diva a povestit că întreținerea lunară a animalului de companie o costă în jur de 1.000 de euro.

 

''Deci, să înțelegi ce oameni, ce răutate, ce frustrați! Nu au ce să facă... Ieri m-a sunat o doamnă de la Protecția Animalelor și mi-a zis: ''Îmi cer scuze, știu că sunt așa...dar avem plângere de la Protecția Animalelor că cineva v-a văzut într-o emisiune TV cu cățelușul vopsit''. I-am spus că nu mi-am vopsit singură cățelul.

Eu nu am timp să fac asta. Pe mine întreținerea cățelului mă costă 1.000 euro pe lună, cu mâncare, cu spa, pampers, iau mâncare specială pentru pomeranieni că nu este orice cățel pe care l-ai luat și l-ai lăsat. Are șampoane speciale. Ar trebui să-i dau la femei poză cu carnetul cățelului, să-i spun numele salonului ca să meargă să-l cerceteze

Da, că mi-am vopsit câinele acasă și că poate câinele o să moară și că Protecția Animalelor trebuie să intervină în cazul în care îmi vopseam câinele cu vopsea de păr de oameni, toxică. Doamne ferește! Cum adică? Este un trend și nu este de acum, este dintotdeauna. Nu este doar la noi în țară, este peste tot în lume.'', a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate la Antena Stars.

 

În ceea ce privește vopsirea patrupedului, diva a declarat că s-a făcut la un salon specializat. Întreaga toaletă a câinelui a costat-o în jur de 2-300 de euro, potrivit propriilor spuse. Ea a mai precizat că fetița ei, Sofia, este extrem de atașată de animalul de companie, drept urmare are toate motivele din lume să-l țină pe acesta în cele mai bune condiții cu putință.  

 

''Câinele meu ca să fie vopsit așa, peste 200-300 de euro am plătit atunci cu tot ce i-am făcut. I-am făcut unghiile, am spălat-o, am tuns-o, am coafat-o. A stat vreo patru ore, masaj, șampon special, balsam special de păr. Câinele meu a fost făcut acum trei luni, cam atât ține. La fiecare spălare se mai duce. Eu nici măcar nu spăl câinele acasă, în afară de faptul că îl șterg din când în când pe lăbuțe, dar că îl urcă Sofia în pat. Stau bot în bot, doarme cu ea în pat și stă cu mine în pat. Câinele meu se spală la salon.'', a mai spus blondina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest