Bianca Drăgușanu, reacție acidă după ce Gabi Bădălău a spus că are alt iubit de o jumătate de an: ”Disperarea vorbește!”

 

Afaceristul s-a afișat cu noua lui cucerire, iar Bianca Drăgușanu a avut o primă reacție. În special, după ce acesta a spus că ea ar avea un alt partener de ceva timp.  

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au avut o relație presărată cu numeroase certuri și împăcări vreme de trei ani. Cei doi au ajuns în cele din urmă la concluzia că le este mai bine pe drumuri separate. Afaceristul s-a afișat repede cu o nouă parteneră, pe nume Daria. În cadrul unui scurt interviu acordat pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, Gabi Bădălău a detonat bomba, declarând că fosta lui parteneră ar fi avut o altă relație de jumătate de an.

”Foarte bine. Daria o cheamă. Da, mulțumim frumos. Urmează să ne distrăm de acum încolo. Bianca are un iubit de șase luni de zile și am aflat și eu acum. Întrebați-o pe ea mai bine!”, a declarat Gabi Bădălău, în exclusivitate la Spynews.ro

Bianca Drăgușanu nu a rămas indiferentă. Ea a dat replica în exclusivitate la Antena Stars, în timpul unui eveniment unde a purtat o rochie fabuloasă: ”Chiar nu mă interesează subiectul. Dacă vrei vorbim de rochie, care este foarte grea, are vreo 15 kilograme, a fost cusută manual. Am toate motivele din lume să fiu fericită. Nu este adevărat, dacă aveam iubit eram cu el aici. Disperarea dintr-un om sau nesiguranța vorbește. Nu mă interesează să discut declarațiile unui om care sunt tendențioase și nu le înțeleg”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest