Bianca Drăgușanu, reacție virulentă la Antena Stars despre apartamentul de lux din Dubai: „Sunt prea șmecheră!”

 

După ce s-a scris că Gabi Bădălău i-ar fi făcut cadou divei un apartament de lux în capitala Emiratelor, Bianca Drăgușanu a ținut să lămurească problema, spunând că nu este nimic adevărat.

 

Zilele trecute a apărut informația potrivit căreia Gabi Bădălău i-ar fi făcut Biancăi Drăgușanu cadou un apartament de sute de mii de euro în Dubai, pentru a o împăca, după ce diva a făcut mare scandal la petrecerea de burlăcie a lui Florin Salam.

 

Vedeta a dorit să clarifice această problemă și a explicat, în exclusivitate pentru Antena Stars, că și-a achiziționat singură penthouse-ul din Dubai. Ea a mai precizat că toate proprietățile le are pe numele ei și nu a așteptat niciodată astfel de cadouri extravagante, ci a muncit pentru a le obține. Ea a mai spus că niciodată nu și-a cumpărat ceva în rate, ci doar cu banii jos. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au trecut printr-o perioadă critică, asta după ce afaceristul a organizat o petrecere alături de Florin Salam în preajma mai multor domnișoare. Diva a fost profund dezamăgită de cele întâmplate, așa că a menționat în urmă cu puțin timp că și-a achiziționat un apartament în Dubai de supărare

 

''Nu există așa ceva! El a aflat din ziar și din presă, chiar ieri, când eu am făcut această afirmație. Toate bunurile pe care le am eu până în momentul de față, mașină, apartamentul din București și apartamentul din Dubai sunt pe numele meu și sunt cumpărate de mine. Nu sunt cumpărate în rate, eu nu am cumpărat nimic în rate, niciodată în viața mea, până acum.

Nu am rate la nimic, îmi aparțin în totalitate, sunt unic proprietar și nu există varianta ca cineva să-mi fi cumpărat ceva vreodată și să-mi plătească mie rate, vreodată. Nu, pentru că sunt prea șmecheră și îmi permit și n-am muncit degeaba toți anii aceștia.

Mă bucur că m-ați sunat să lămurim pentru că nu este deloc plăcut să-și atribuie niște funcții anumite persoane care nu au legătură cu propietățile mele. Eu am fost surprinsă cu Mircea Brânzei atunci când am semnat contractul'', a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest