Bianca Drăgușanu s-a baricadat în mașină și a fugit de Alex Bodi, ziua în amiaza mare! Toate detaliile despre scena halucinantă! VIDEO

 

Telenovela dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi are noi episoade! După ce afaceristul a scăpat de arestul la domiciliu, blondina a făcut tot posibilul ca să îl evite, până zilele trecute când au fost surprinși într-o ipostază uluitoare, în timp ce se aflau în bolizii lor de lux. Iată că acum foștii soți au fost protagoniștii unui episod halucinant, demn de scenele din filmele de acțiune!

Publicația Spynews.ro a intrat în posesia unor informații de-a dreptul uluitoare în ceea ce privește ultima întâmplare care a avut loc între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. În cursul zilei de ieri, blondina s-a prezentat la salonul unde își face manichiura de obicei, locație unde era prezentă și Andreea Tonciu.

În timp ce Bianca Drăgușanu se afla la toaletă, pe telefonul fix de la recepție a sunat chiar Alex Bodi care i-a cerut recepționerei să îi facă legătura cu fosta soție. Angajata salonului i-a înmânat telefonul Andreei Tonciu care i-a transmis afaceristului că blondina nu este deocamdată în zonă.

La 20 de minute după apel, Alex Bodi a venit la salon și a tras-o la răspundere pe Bianca Drăgușanu pentru faptul că îl evită. Sătulă de comportamentul agresiv al afaceristului, aceasta s-a ridicat și a vrut să plece, însă fostul soț nu i-a permis. Alex Bodi s-a pus în fața ușii și i-a spus că ea nu îl iubește cu adevărat pe bărbatul cu care este în momentul de față, moment în care blondina a ieșit rapid pe ușă, iar afaceristul după ea.

Deși a implorat-o să nu plece și să îl asculte, Bianca Drăgușanu s-a urcat rapid în mașină și s-a baricadat în autoturism, gest ce l-a enervat la culme pe Alex Bodi, care a început să lovească cu pumnii bolidul de lux al vedetei. Înspăimântată de cele întâmplate, vedeta a pornit rapid și a plecat în trombă de la salon.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest