Bianca Drăgușanu sare în apărarea Margheritei de la Clejani după ce a fost prinsă drogată la volan! „A fost în aceeași problemă”

 

Margherita de la Clejani este protagonista unui scandal de proporții după ce a provocat un accident rutier și a fost depistată cu droguri în sânge la volan. Comportamentul bizar al fetei Clejanilor a făcut pe toată lumea să creadă că era, într-adevăr, sub influența substanțelor interzise, însă nu și pe Bianca Drăgușanu, care a sărit în apărarea ei!

Invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show” ca să comenteze situația în care se află Margherita, Bianca Drăgușanu a comparat cazul vedetei cu cel în care protagonist a fost chiar fostul soț. Tatăl copilului ei a fost tras pe dreapta de un echipaj de poliție, iar în urma controlului făcut de oamenii legii a reieșit că a consumat substanțe interzise la volan.

Astfel că Bianca Drăgușanu condamnă reacțiile acide pe care le are toată lumea vis-a-vis de situația în care se află Margherita de la Clejani, prin paralela nedreptății pe care a suferit-o fostul soț.

„Victor a fost în aceeași problemă. A fost în presă, terfelit de toată lumea, că a consumat la volan substanțe interzise. Și-a luat avocat, a dat în judecată Poliția și s-a dovedit, după analize de sânge, făcute în ziua respectivă, că nu a consumat. Acum, se judecă cu organele respective care au dat comunicat și au făcut ce au făcut în presă”, a spus Bianca Drăgușanu, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena 1.

Ce spune Ioniță de la Clejani că ar fi consumat fiica sa, de fapt

Interpretul de muzică lăutărească a mărturisit pentru XNS că are mare încredere în Margherita și este sigur că nu ar fi consumat niciodată droguri, mai ales înainte să se urce la volan. Atât Ioniță, cât și Viorica susțin că pastilele de slăbit pe care le ia fiica lor ar fi avut reacții adverse și ar fi „păcălit” rezultatul drug test-ului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest