Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, apariție surprinzătoare la mare! Cum s-au afișat cei doi pe litoral/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi își sfidează dușmanii într-un mare fe! Cei doi au sărbătorit împăcarea oficial cu aroganțe la malul mării și au avut o apariție surprinzătoare pe litoral! Amorezii au trecut la următorul nivel în relația lor, iar ca dovadă stă faptul  că milionarul este decis să își facă familie cu blonda supremă din viața lui.

După nenumăratele certuri și împăcări pe care le-au tot avut, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au vrut să arate tuturor cât de mult se iubesc. Cei doi și-au făcut bagajele și au plecat la mare, dar nu singuri, ci însoțiți de fiica Biancăi Drăgușanu, Sofia, cât și de cele două fetițe ale lui Bodi. Au petrecut împreună ca o adevărată familie și toți cei cinci par mai fericiți ca niciodată. Cele trei fetițe s-au înțeles de minune, iar Bianca și Bodi au avut grijă să nu le lipsească nimic.

Bianca și Bodi au vrut să petreacă o minivacanță de neuitat, așa că nu s-au uitat deloc la bani. Cei doi au ales să se cazeze la unul dintre cele mai luxoase hoteluri de pe litoral, iar pentru două nopți de cazare au scos din buzunar aproape 500 de euro. Bianca și Bodi s-au răsfățat așa cum au știut mai bine. Cu șampanie, mâncare scumpă, iar pe plajă au stat într-o zonă VIP, unde prețul unui șezlong este destul de piperat.

Deși Bianca a avut câte un costum de baie pregătit pentru fiecare zi, pe unul dintre ele a încercat să îl asorteze cu șortul iubitului.

Și asta pentru că s-a obisnuit ca de fiecare dată să atragă toate privirile. Și acum, fie vorba între noi, au și cu ce. Ea, trup perfect, abdomen plat, picioare lungi și tonifiate și un bust care stârnește invidie. El, brațe lucrate, abdomen cu pătrățele și o atitudine de milioane.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest