Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, declarații fără perdea! Ce reguli și-au impus ca să poată trăi împreună: „Mi-am dat silința"

 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează, de departe, unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton. S-au despărțit, s-au împăcat, au divorțat, iar acum trăiesc, din nou, la maximă intensitatea, o frumoasă poveste de dragoste. Dar ca să ajungă iar la punctul în care să se înțeleagă, au făcut câteva compromisuri pentru binele relației.

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Bianca și Bodi au arătat mai fericiți ca niciodată. Se pare că izolarea la domiciliu împreună, din cauza pandemiei de coronavirus, le-a priit și s-au descoperit așa cum nu credeau că o vor face vreodată.  

„Am ajuns într-un moment în care liniștea a devenit o prioritate pentru noi pentru că am fost o vreme, mult prea agitați. Și unul împotriva celuilalt și atunci am avut nevoie de o recuperare a timpului pierdut și să ne redescoperim. Suntem împreună de un an jumătate, dar nu mi-a gătit niciodată până acum. Și a fost foarte...altfel.” a spus Bianca Drăgușanu.

Totodată, blondina a dezvăluit că pentru a obține liniștea mult dorită în relația cu Bodi a fost nevoie ca afaceristul să își dea seama ce anume își dorește și să se bucure de ce are. Astfel că atâta timp cât Alex Bodi este fericit și relația decurge conform planului de viitor pe care îl au împreună.

„Mi-am dat silința să îl fac fericit. În momentul în care acest bărbat știe ce vrea, lucrurile sunt foarte linistite pentru că eu, întotdeauna, am știut ce vreau. În mare parte, chiar 90% dintre ce s-a întâmplat între noi a depins de el. Atunci dacă el este liniștit și fericit și mulțumit cu ceea ce are, putem avea parte de momente unice și foarte frumoase. Oricum tot ce facem noi este unic. (...) Trei săptămâni au trecut de când suntem bine. Nu suntem chiar atât de zvăpăiați precum pare. Nu suntem chiar atât de agitați. (...) Mie mi-a promis o nuntă ca în povești. Vom avea cea mai frumoasă nuntă, dar nu din țară, ci din lume. Noi suntem altfel.” a mai spus blondina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest