Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, episodul „împăcarea pe bani mulți”! Cât l-a costat pe milionar să-i intre în grații, divei

 
+5 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz! Ba s-au despărțit, ba s-au împăcat, ba și-au aruncat săgeți în mediul virtual, însă flacăra iubirii pare că nu s-a stins niciodată. Dacă în urmă cu o lună, cei doi anunțau o separare definitivă, iată că aceștia șochează din nou.

Deși toată lumea credea că relația lor s-a terminat, în urmă cu câteva zile, Alex Bodi și Bianca s-au afișat împreună. De dorul fostei sale iubite, dar și din încercarea de a se împăca cu aceasta, afaceristul nu a mai ținut cont de nimic și a plecat la mare, acolo unde blondina se afla deja.

Cei doi au petrecut împreună până în zor, într-un club de fițe. Dovada clară a împăcării a fost surprinsă chiar de paparazzii Spynews.ro, după escapada de la mare, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au petrecut împreună într-o locație exclusivistă din București, iar la plecare cei doi și-au luat la revedere. Dar nu oricum, ci printr-un sărut pasional.

Se pare că împăcarea cu bomba sexy l-a costat cam mult pe Alex Bodi. Bianca a primit de la fostul său soț mai multe cadouri de lux, pentru care afaceristul a scos din buzunar zeci de mii de euro. Pe lângă un buchet imens de flori, Bia a primit un ceas de firmă a cărui valoarea ajunge la 40.000 de euro. Și asta nu este tot! Pentru a fi sigur că nu dă greș și pentru a avea cale liberă spre inima fostei asistente, afaceristul i-a oferit acesteia și un cățel de rasă. De altfel, foarte scump. ​

Iar dacă vreți să vedeți cadourile pe care i le-a făcut Alex Bodi, Biancăi Drăgușanu, pentru a se reîmpăca, atunci intrați în GALERIA FOTO.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest