Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, la un pas de divorţ? Semnele care anunţă răcirea dintre cei doi

 
+2 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi formează unul dintre cele mai cotroversate cupluri din showbiz-ul românesc. După numeroase despărţiri şi împăcări, cei doi au decis să facă pasul cel mare şi s-au căsătorit civil, pe furiş, lăsându-şi toţi admiratorii cu gura căscată. Dar cu toate acestea, lucrurile nu par a fi atât de roz în viaţa lor de cuplu.

Primul semn de întrebare ridicat de admiratorii celor doi a fost din cauza unei fotografii postate pe Instagram.  Mai precis, inelul de logodnă lipsea de pe degetul blondinei. Un alt semn a fost faptul că, dacă înainte cei doi erau extrem de prezenţi în mediul online, acum, au dispărut brusc.

Şi ca o cireaşă de pe tort, ultimul mesaj al lui Alex Bodi de pe instagram i-a făcut pe toţi să se întrebe dacă lucrurile nu au luat o turnură drastică în povestea de dragoste a celor doi.

"Când alții aleargă după bunuri materiale ca să se simtă împliniți, eu alerg să-ți pun zâmbetul pe buze ca sa fiu cel mai fericit!!", a scris Alex Bodi, pe Instagram.

Ce se întâmplă, cu adevărat, în viaţa celor doi, rămâne de văzut!

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, primele declaraţii după ce au devenit soţ şi soţie

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi sunt în culmea fericirii! Chiar dacă este un munte de om, emoţiile îi copleşesc şi pe cei mai puternici. Aşa s-a întâmplat şi în cazul afaceristului, care a declarat pentru Antena Stars, în cadrul emisiunii "Star la Mare Fitză" că şi el, dar şi Bianca au fost extrem de emoţionaţi. Mai mult de atât, blondina a susţinut că milionarul este alesul ei, lucru pe care l-a ştiut încă de la începutul relatiei cu el.

„Eu în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim...nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum și de la voi și părinții lui.

Prietenii noștri care ne-au ajutat să îndeplinim toate... (martori, n.r.). A fost discutată de mai multă vreme (cununia, n.r.). Nu știu...(nuntă, n.r.). Suntem căsătoriți. Eu mă îmbrac în fiecare zi în rochie de mireasă. Acum mergem să luăm masa la restaurant și apoi mergem la sală” a spus Bianca Drăgușanu, pentru Antena Stars.

„Amândoi am avut emoții. Sunt emoții...acum trebuie să dăm explicații la toată lumea” a spus și Alex Bodi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest