Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, noi planuri de nuntă după divorțul controversat! „Suntem altfel”

 

Poate că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au reîmpăcat, dar legal sunt... divorțați. Chiar și așa, cei doi sunt mai hotărâți ca niciodată să se recăsătorească, astfel că au început să discute despre detaliile grandiosului eveniment!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt mai fericiți ca niciodată, iar toți telespectatorii au putut observa acest lucru din interviul exclusiv pe care l-au oferit pentru Antena Stars. Cei doi amorezi au dezvăluit că în timpul izolării împreună au vorbit despre nuntă și, treptat, treptat, au început să pregătească „planul de atac”.

Chiar dacă au trecut doar trei săptămâni de la reconcilierea după divorțul cu scântei, Bianca și Bodi au mărturisit că au descoperit ce le lipsea cel mai multe din relație: liniștea. Iar dacă știu cum să o mențină, vor avea viață lungă împreună.

„Trei săptămâni au trecut de când suntem bine. Nu suntem chiar atât de zvăpăiați precum pare. Nu suntem chiar atât de agitați. (...) Am ajuns într-un moment în care linistea a devenit o prioritate pentru noi pentru că am fost o vreme, mult prea agitați. Și unul împotriva celuilalt și atunci am avut nevoie de o recuparare a timpului pierdut și să ne redescoperit. Suntem împreună de un an jumătate, dar nu mi-a gătit niciodată până acum. Și a fost foarte...altfel.”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Și așa cum era de așteptat, evenimentul celor doi se va dori a fi unul dintre cele mai grandioase pe care le-a văzut, nu doar țara, ci întreaga lume!

„Mie mi-a promis o nuntă ca în povești. Vom avea cea mai frumoasă nuntă, dar nu din țară, ci din lume. Noi suntem altfel”, a mai spus blondina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest