Bianca Draguşanu şi Alex Bodi, primele imagini după împăcare! A fost cerută în căsătorie cu un inel care valorează cât un bolid de lux VIDEO

 
+7 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi formează, de departe, unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Cu multiple împăcări şi despărţiri, la activ, cei doi iată că au trecut peste toate obstacolele pe care le-au întâmpinat în timpul relaţiei şi, mai mult de atât, se pregătesc să facă pasul cel mare. Conform spynews.ro, afaceristul a pus pe degetul focoasei blondine, un inel de logodnă, care valorează cât un bolid de lux.

După ce s-au logodit, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au decis că trebuie să celebreze momentul, iar paparazzii Spynews.ro au surprins totul. Cei doi şi-au făcut apariţia la un restaurant de fiţe din Capitală, acolo unde au petrecut o seară de neuitat. S-au delectat cu cele mai fine preparate şi băuturi şi s-au lăsat purtaţi de sentimentul dragostei.

Şi-au spus vorbe dulci, s-au sărutat pătimaş, fără să ţină cont de nimeni şi de nimic. Şi de ce ar face-o? Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi trăiesc o iubire, pe cât de adolescentină, dacă ţinem cont de toate despărţirile şi împăcările din ultima vreme, pe atât de pasională.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest