Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, viitori părinţi! Au planuri mari după împăcare: „Vrea doi băieţi”

 
+2 click pentru
galerie

Relaţia Biancăi Drăguşanu şi a lui Alex Bodi este una demnă de filme, genul: dramă! Împăcări, despărţiri şi din nou, împăcări, cei doi nu încetează să uimească! Îndrăgostiţi ca doi adolescenţi, cei doi au planuri mari de viitor!

În cadrul unui eveniment monden, Bianca Drăguşanu a venit la braţul lui Alex Bodi, toată numai un zâmbet. Cei doi amorezi au fost în centrul atenţiei, atât datorită aspectului fizic, cât şi datorită faptului că radiau de fericire împreună! Blondina a mărturisit pentru viva.ro că partenerul ei îşi doreşte doi băieţi, dar deocamdată nu se poate pronunţa.

„Eu i-am cunoscut părinții și el pe ai mei. Am fost împreună la părinții lui în Spania, iar el a fost cu mine la mama și la Sofia. Nu s-au cunoscut părinții noștri între ei, dar urmează să se cunoască și ei. Eu nu cred nimic până nu văd. Noi suntem într-un stadiu în care trecem deja la fapte. Relația noastră a fost pusă la încercare de câteva ori. Nu mi-a dat motive să fiu geloasă și nici eu lui. El vrea doi băieți. Dacă se întâmplă o să vedeți și voi. Prima dată am putut să mă ascund, dar a doua oară nu știu dacă pot. O să plec din țară și o să vin cu copiii. Pe Alex l-au întrebat anumite persoane dacă eu chiar am avut un copil. I-am arătat poze cu mine însărcinată pe care nu le-am făcut publice, pentru că nu îmi stă în fire. Dacă va mai exista o a doua sarcină, o să fac ce nu am făcut la prima” a spus Bianca Drăgușanu, pentru viva.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest