Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, primele declarații în exclusivitate la Antena Stars după ce au ieșit din sala de judecată

 

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au fost astăzi în fața judecătorilor într-un proces în care sunt implicate. Bianca a dat-o în judecată pentru defăimare pe fosta soție a lui Gabi Bădălau și îi cere acesteia daune uriașe. În urma procesului, cele două vedete au oferit primele declarații după ce au ieșit din sala de judecată.

Prima care a părăsit sala de judecată a fost Claudia Pătrășcanu, care a declarat că este grăbită să ajungă acasă la fiul ei care este bolnav și are nevoie de tratamente. "Sunt grăbită să ajung la Nicolas care este acasă. Este răcit. Nimic grav. Trebuie să îi facem tratament, aerosoli", a spus Claudia Pătrășcanu.

Bianca Drăgușanu a oferit declarații similare, spunând că nu poate comenta în detaliu procesul și că are un copil acasă care este traumatizat de situație. "Eu nu pot să comentez, am un copil acasă, suntem în postul Paștelui. Am copil, copilul e răcit. Eu nu vreau să comentez. Normal că fata mea este traumatizată de situația în care mă aflu", a declarat Bianca Drăgușanu.

Avocata Biancăi Drăgușanu a menționat că procesul nu are ca miză bani și că scopul lui este încetarea acțiunilor pe care le provoacă fosta soție a lui Gabi Bădălau. "A menționat că nu a jignit-o cu nimic. Am fost surprinși toți cu privire la acest aspect. Mijloacele de probe au fost înregistrate și probele, audio și video, cât și materialele online, publice, din presă", a adăugat avocata.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest