Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu se atacă în online, cu referiri la muntele Athos și diavol!

 

Este război în toată regula între fosta și actuala lui Gabi Bădălău. Ce acuzații își aduc cele două femei.

 

Între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, cele mai recente femei din viața lui Gabi Bădălău, este război în toată regula. Cele două nu ratează nicio ocazie să se înțepe pe rețelele de socializare. Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Claudia Pătrășcanu a publicat un mesaj cu referiri religioase, prin care o viza pe Bianca Drăgușanu.

 

„Știi ce: Îndreaptă-te către Athos... către Dumnezeu! Eu te las în mâinile Lui! Curăță-te de ură și de durere!”, a scris fosta partenera a lui Gabi Bădălău la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.


Răspunsul nu s-a lăsat mult așteptat. „Diavolul poate cita din Biblie în scopuri personale. #perversitate”, a scris Bianca Drăgușanu ulterior pe InstaStory.

 

Claudia Pătrășcanu pare o femeie foarte puternică, având în vedere că a deschis mai multe fronturi. Principalul rămâne cel cu Gabi Bădălău și familia acestuia. Artista s-a arătat mai mult decât iritată de ultimele acuzații ale acestuia.

 

„Voi ați auzit că m-a făcut drogată, m-a făcut în toate felurile. A zis că eu și mama ne drogăm. Voi vă imaginați că mama m-a ajutat în viața asta, ea mi-a luat o casă, nu mi-a luat-o Gabi. El acum spune că îmi ia copiii, acum spune că vrem să fim bine. Băiatul ăsta nu mă mai impresionează cu nimic. I-am spus că se ducă la dezintoxicare. Jumătate din București știe ce face, l-a oprit și poliția. Să se facă mai multe săpături la INML, știu cui s-au dat bani și în ce fel. Am și dovezi. Dacă mai vrea să deschidă un proces, la câți bani mi-a cheltuit cu avocații. Mi-a luat una dintre avocate, a plătit-o mai mult”, a spus ea


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest