Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, din nou împreună! Cum au fost surprinși cei doi de Mărțișor/ VIDEO

 

Chiar dacă părea că flacăra pasiunii care i-a adus împreună s-a stins, iată că imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro, în care protagoniști sunt Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, spun cu totul și cu totul altceva!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro, într-o ipostază la care nimeni nu s-ar fi gândit prea curând. Și spunem asta pentru că afaceristul a petrecut de zor cu mai multe domnișoare chiar înainte cu o zi să se afle în compania blondinei.

În weeekend, Gabi Bădălău „și-a făcut de cap” cu mai multe reprezentante ale sexului frumos, iar isonul a fost ținut de Florin Salam care nici el nu s-a dat în lături de la distracție. Șocul a venit, însă, după ce paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe afacerist, în ziua de Mărțișor, chiar în compania nimeni altei decât Biancăi Drăgușanu!

Cu puțin înainte ca cei doi să fie filmați împreună, Bianca Drăgușanu fusese întrebată în cadrul unui interviu exclusiv pentru „Xtra Night Show”, dacă seara de Mărțișor și-o va petrece alături de Bădălău. Iar pentru că a evitat să ofere un răspuns, toată lumea s-a gândit că își va face apariția și afaceristul... lucru care s-a și întâmplat.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, din nou împreună de Mărțișor

Paparazzii Spynews.ro i-au surprins pe Bianca Drăgușanu și pe Gabi Bădălău la o cină, alături de membrii familiei ai divei. La restaurant cei doi au stat unul lângă altul, unde au făcut schimb de priviri și de câteva replici, dar mai bine vă lăsăm pe voi să observați comportamentul lor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest