Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu mai formează un cuplu! Primele reacții ale celor doi!

 

Diva este din nou o femeie liberă și a plecat cu aceeași aeronavă împreună cu Alex Bodi la Dubai.

 

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-a încheiat după un an de zile de când a început. A avut numeroase suișuri și coborâșuri, certuri și împăcări, iar, într-un final, cei doi nu mai sunt împreună, informație confirmată de băiatul de miliardar pentru Antena Stars.

 

Cei doi au avut o relația zbuciumată, în care fiecare a fost la un momentdat o nucă tare în cuplu, având de reproșat partenerului diverse lucruri. Spre exemplu, Gabi Bădălău nu suporta pronunțarea numelor lui Alex Bodi ori Victor Slav, în vreme ce Bianca era sătulă de procesul interminabil de divorț al afaceristului cu Claudia Pătrășcanu.

 

Gabi Bălădău a fost cel care a dat semnalul rupurii de Bianca, postând pe contul de Instagram un mesaj care te ducea ușor cu gândul că relația dintre cei doi s-a năruit. „Patru lucruri sunt imposibil de întors piatra, care a fost aruncată..cuvântul, care a fost spus...Momentul, care fost ratat..și timpul, care a trecut”a fost mesajul emoționant postat de Gabi Bădălău, pe contul său de Instagram.

 

În timp ce Gabi Bădălău e în România, Bianca Drăgușanu a părăsit țara și a plecat în Dubai, acolo unde petrece alături de prietenele sale. Vedeta nu pare afectată de despărțirea de fiul de milionar, ci se bucură din plin de vacanța pe lux. Aceasta a mers în Dubai chiar împreună cu Alex Bodi, nu în calitate de iubiți sau prieteni, ci de pasageri ai aceluiași avion. Spynews.ro au aflat că au avut același zbor, însă Bianca Drăgușanu spune că nu l-a văzut pe fostul ei iubit în aeronava care i-a transportat spre Dubai. „Nu știu, nu l-am văzut!”, a transmis ea pentru Spynews.ro.

 

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au format un cuplu de la începutul anului 2021. Cei doi au avut o relație zbuciumată, presărată cu mai multe despărțiri și împăcări, majoritatea provocate de gelozia exagerată a amândurora.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest