Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălau s-au împăcat!

 

O nouă împăcare în showbiz-ul românesc! Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu sunt din nou împreună, asta după ce cei doi mărturiseau în urmă cu câteva zile că au decis să meargă pe drumuri separate, iar anunțul a fost făcut chiar de afacerist pe rețelele de socializare.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu formează un cuplu de mai bine de doi ani, iar cei doi locuiesc împreună. Deși în urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu a mărturisit că nu mai formează un cuplu cu Gabi Bădălău. Ceea ce a dus la ruptura dintre cei doi a fost petrecerea organizată de Gabi Bădălău cu domnișoarele de moravuri ușoare, dar și neînțelegerile din ultima perioadă.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au avut parte de mai multe despărțiri și împăcări de-a lungul timpului, iar relația dintre cei doi a fost destul de tumultoasă în ultima perioadă. De această dată, frumoasa blondină și afaceristul au decis să-și mai dea o nouă șansă în relația lor.

''Eu am o relație cu acest bărbat de aproape doi ani de zile, eu nu mi-am schimbat partenerul, noi dormim în aceeași casă, suntem bine. Ca apar șosete care intră, care ies, nu e problema mea.'', a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest