Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat!

 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au considerat că este mai bine să dea o nouă șansă relației lor.

 

Luna octombrie începe cu o veste excelentă: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează din nou un cuplu. Cei doi anunțaseră cu două săptămâni în urmă că au pus punct relației care durase trei ani. Iată însă că nu au putut să stea prea mult timp la distanță unul de altul și au decis să reia relația.

 

Cei doi au decis să se împace chiar înainte de ziua lui Gabi Bădălău. Afaceristul care împlinește 36 de ani a considerat că este normal să o invite și pe femeia alături de care a petrecut ultimii ani minunați la petrecerea prilejuită de aniversarea sa. Bianca a decis să vină, dar nu oricum, ci în vechea calitate: aceea de iubită a lui Gabi Bădălău.

 

Cu două săptămâni în urmă, când anunța ruptura, Gabi Bădălău avea numai cuvinte frumoase la adresa Biancăi. ”Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele. Am avut ce învăța de la această relație, rămân cu tot ce a fost bun și frumos. A fost și o lecție de viață pentru mine! O să o respect pe Bianca (n.r. Drăgușanu) toată viața și, din partea mea, să nu vă așteptați la scandal, mizerii, filmulețe sau ceva de genul, eu sunt bărbat. Îi mulțumesc Biancăi pentru tot ce îi doresc să fie sănătoasă”, a declarat Gabi Bădălău, la Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest