Bianca Drăgușanu vrea să-și extindă afacerea în afara României: „Îmi doresc foarte mult și voi reuși!”

 

Diva își dorește să devină un nume și în afara granițelor țării. Drept urmare și-a făcut planuri să-și mute afacerea cu haine peste hotare.

 

Bianca Drăgușanu a ieșit în ultima perioadă din lumina reflectoarelor, fiind mai preocupată de business-ul cu rochii pe care-l deține. Iar în această privință nu stă deloc cu mâinile în sân, frumoasa blondină a început o serie de demersuri pentru a-și extinde afacerea departe de România. Diva are un succes fantastic cu rochiile pe care le creează, iar recent aceasta a mărturist că vrea să vândă rochii și Dubai. Ea spune că a pus deja lucrurile în mișcare și că nu mai durează foarte mult până când visul ei va deveni realitate

 

‘’În curând o să-mi mut și afacerea cu haine în Dubai. Am pornit niște demersuri, am niște cunoștințe și am început să mă interesez. Îmi doresc asta foarte mult și voi reuși”, a declarat blondina pentru EGO.ro.

 

Chiar dacă în general lumea o invidiază pentru viața pe care o duce, Bianca Drăgușanu a mărturisit că nu este totul roz pentru că a ajuns să muncească foarte mult. Atât de mult încât are zile în care uită și să mănânce!  ‘’Chiar dacă viața mea pare așa ca din filme și că o ard numai pe lux și opulență, eu am zile când mănânc în mașină. Am zile când nu mănânc deloc sau mănânc pe fugă, sau am zile când mănânc de trei ori pe zi la restaurant’’, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest