Bianca Iordache, primele declarații după ce s-a pozat cu buchetul imens de trandafiri: „Momentan am alte planuri!”

 

Fosta iubită a lui Alex Bodi a vorbit în exclusivitate la Antena Stars despre situația sa amoroasă, după ce a urcat pe internet poza cu trandafirii.

 

În urmă cu câteva zile, Bianca Iordache s-a fotografiat cu un buchet imens de trandafiri, fapt care a stârnit imaginația urmăritorilor, dar și o serie de curiozități. Este fosta iubită a lui Alex Bodi la începutul unei noi relații? Toată lumea a crezut că iubește din nou, asta după ce a postat pe Instagram videoclipuri în care a fost așteptată cu buchete de trandafiri, petale și lumânări aprinse. Marea comunitate a Biancăi Iordache a fost luată prin surprindere, astfel că nu au putut ezita și au întrebat-o insistent cine este bărbatul misterios care-i face astfel de surprize.

 

Bianca Iordanche nu a oferit niciun detaliu la momentul respectiv, însă  a dat cărțile pe față chiar în direct la Antena Stars. Aceasta a mărturisit că nu este într-o relație în aceste momente și nici nu iubește din nou, argumentând că acea surpriză a fost făcută de o persoană cu care a vorbit în trecut și a dorit să facă un gest frumos.

 

"Eu cu persoana asta nu mai vorbeam de foarte mult timp și a fost într-adevăr o surpriza. Una plăcută, da, însă nu este vorba de nimic mai mult. Nu sunt într-o relație așa cum s-a zvonit și nici nu iubesc din nou acum. Momentan am alte planuri.", a spus Bianca Iordache la Antena Stars.

 

Dansatoarea a mărturisit că în acest moment nu dorește să se implice în nicio relație, iar atunci când o va face și va simți că este ceva serios va dezvălui singură, nedorind să lase loc de interpretări.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest