Bianca nu mai poate nega! Dovezile sunt deja suficiente

 

Adrian Cristea nu se opreşte! Sătul să fie acuzat că este un mincinos, "Prinţul" a scos la iveală, în exclusivitate la Acces Direct, atât mesajele pe care le avea de la Bianca, cât şi fotografiile de la Paris. Victor, va rămâne fără replică după ce le va vedea.

Încă din ziua cununiei, Bianca și Cristea au vorbit prin mesaje. Din câte se pare, roșcata nu a fost niciodată sigură pe sentimentele ei pentru Victor, ba chiar și-ar fi dorit ca în locul lui să fie Adrian Cristea.

Chiar dacă Victor a încercat de fiecare dată să ascundă adevărul, se pare că au fost mai multe dăți în care prezentatorul de la meteo a prins-o pe soția sa cu "Printul" Cristea. Ba mai mult, Slav a și răspuns la telefonul Biancăi când Adrian o suna pe aceasta.

Se pare că Adrian și Victor au avut parte de mai multe discuții. Una dintre ele a fost provocată chiar de către soțul roșcatei când l-a contactat pe fotbalist prin intermediul unei aplicații de la telefonul mobil.

Adrian aruncă o altă bombă în showbiz și spune că Slav era extrem de gelos și o maltrata pe Bianca.

Să fie oare acesta finalul poveștilor de dragoste pe care Bianca le-a trăit în paralel cu soțul ei, dar și cu Cristea? Rămâne de văzut ce va face frumoasa roșcată pe viitor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest