Bianca Pop, adusă la limita disperării de Naba! Și-a strigat durerea pe străzi, desculță și în lacrimi/ VIDEO

 

Bianca Pop a devenit una dintre cele mai controversate femei din showbiz! După ce a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro, în tandrețuri cu Marian Aliuță, fotbalistul căsătorit și cu doi copii, fosta ispită de la „Insula Iubirii” pare că ar face orice ca să ajungă în centrul atenției. Lucru care s-a întâmplat și de această dată.

Bianca Pop se afla într-un conflict monstru cu Naba Salem, presupusa amantă a iubitului său. Chiar dacă de nenumărate ori, fosta ispită a marturisit că este o femeie puternică, ce nu se lasă înfrântă de nimicuri, iată că durerea pe care i-a pricinuit-o bruneta a fost mult mai mare decât a putut duce, iar ca dovadă stau imaginile pe care le-a publicat pe contul său de socializare și pe care le-a șters ulterior.

Bianca Pop a postat o serie de filmulețe pe instastory în care apare mergând desculță pe stradă și plângând în hohote. Motivul? Da, ați anticipat bine! Naba. Fosta ispită a acuzat-o pe actuala parteneră a iubitului său că a distrus-o cu injuriile pe care le-a spus la adresa sa.

„N-ai cum, Naba! Nu ai cum să distrugi un om bun. Un om care nu ți-a făcut nimic. Plâng de cinci ore prin Centru. N-ai cum, Naba. N-ai cum să minți că sunt z@#ță, să minți că sunt dr@#$tă, n-ai cum”, spunea printre hohote Bianca Pop.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest