Bianca Pop, bătută cu bestialitate într-un club: „M-a prins de par și m-a lovit cu piciorul”/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Bianca Pop a fost, din nou, protagonista unui incident șocant! După ce zilele trecute a fost internată în spital, după ce ar fi fost victima unui viol, acum, fosta ispită a fost bătută că bestialitate într-un club. Ce s-a întâmplat și de la ce a pornit totul, vă spunem chiar acum.

Ghinioanele se țin lanț de Bianca Pop! La scurt timp după ce a fost nevoită să se interneze în spital, susținând că ar fi fost drogată și violată, fosta ispită de la „Insula Iubirii” a fost, din nou, victima unui eveniment de-a dreptul șocant!

Bruneta a declarat, în exclusivitate, pentru Spynews.ro că sâmbătă seară, în timp ce se afla într-un club ca să se distreze, a fost bătută cu bestialitate. Bianca Pop se îndreaptă acum către secția de Poliție pentru a depune două plângeri: una pe numele celor care au drogat-o și violat-o, și una pe numele celor care au agresat-o în club.

”Acum merg la secția 7 să depun cele două plângeri. Una pentru cei care m-au drogat și una pentru că acum, sâmbătă, m-a lovit un bărbat într-un club”, a declarat Bianca pentru Spynews.ro.

Cum a avut loc agresiunea

Potrivit spuselor Biancăi Pop, în timp ce se afla la baia clubului, cineva i-a bătut la ușă, iar atunci când a ieșit să vadă cine este a dat de mai mulți bărbați necunoscuți. Unul dintrei ei a prins-o de păr, iar atunci când a îcnercat să se apare, a fost lovită cu piciorul în ovarul stâng.

”M-a urmărit până la baie și a bătut la ușa mea. Am deschis, am dat să ies și erau patru, cinci în fața ușii. M-a prins de păr, eu m-am întors, i-am prin mâna și m-a lovit tare cu piciorul în ovarul stâng și în picior. Nu știu cine e. Nu știu nimic”, a completat Bianca pentru Spynews.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest