Bianca Pop, bătută în Spania de iubit! „Pot să iert!”

 

Fosta ispită de la Insula Iubirii a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că a fost pocnită de partenerul său, dar este dispusă să treacă peste acest aspect fiindcă îl iubește.

 

Bianca Pop a plecat alături de George în însorita Spanie, doar că zilele sale par mai degrabă înnorate. În exclusivitate la Antena Stars, fosta ispită de la Insula Iubirii a povestit că a fost lovită de iubitul ei, fapt care a făcut-o să sufere, dar spune că are forța necesară să depășească acest moment. Pentru că îl iubește nu a luat în calcul nici să depună plângere la organele abilitate pentru violență domestrică.

 

„Se întâmplă, relațiile nu sunt perfecte. Știu că îl iubesc, știu că îmi doresc o familie și știu că nu merit să trec prin ceea ce trec. Sunt foarte tristă și foarte supărată! Nu am cuvinte să spun, știu că sufăr foarte mult, dar știu că este un om foarte bun. Este adevărat că m-a lovit. Nu am depus nicio plângere, pentru că eu nu vreau să fac rău. Este foarte ușor să faci rău, dar eu nu fac rău. Eu dacă mă răzbun, mă răzbun altfel. Dacă cineva mă jignește sau mă lovește, eu pot să iert și știu că Dumnezeu le vede pe toate și le judecă”, a spus vedeta.

 

Soluția pe care a găsit-o Bianca Pop pentru calmarea spiritelor este o revenire pentru o perioadă scurtă înapoi în România: „Cel mai mult mă doare că am fost lovită, atât. Totul a început pentru că am vorbit cu fratele meu și i-am spus cum este George. Pentru atât, nu a existat altceva, nu am vorbit cu nimeni. M-am gândit să plec de acasă, dar eu sunt genul de om care iartă. I-am spus și mamei ce mi se întâmplă. E vina mea că am iertat, dar a fost un om bun în viața mea. Vreau să mă întorc în România. Momentan nu ne-am despărțit. Am vorbit cu el frumos și i-am spus că nu este ok ce se întâmplă, că nu merit asta. Suferința mea cea mai mare este că nu am tată și nu merit să fiu lovită, umilită și jignită de nimeni. Vreau să am o viață liniștită, atât!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest