Bianca Pop, dată peste cap după ce a fost surprinsă cu Marian Aliuță! A ajuns de ugență, la spital, din cauza șocului: “Nu știam de soție” VIDEO

 

După ce paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Bianca Pop în ipostaze tandre cu Marian Aliuță, fostul fotbalist care este căsătorit și are trei copii, fosta ispită de la “Insula Iubirii” a intrat în direct la “Star Matinal” unde a vorbit deschis despre ce s-a întâmplat între ei, în camera de hotel.

Spynews.ro a lansat bomba bombelor în lumea mondenă, după ce fosta ispită de la “Insula Iubirii” și Marian Aliuță au fost surprinși în fapt. Și spunem în fapt pentru că erecția pe care a a avut-o fostul fotbalist chiar în fața hotelului, a indicat imediat motivul pentru care cei doi s-au văzut. Dar chiar și așa, Bianca Pop a  încercat sa găsească un alt pretext al întâlnirii, când a intrat în convorbire directă cu matinalii noștri.

“Suntem prieteni foarte buni (râde). Și imaginile vorbesc. Eu așa fac cu prietenii mei (n.r. se sărută), sunt mai nebună, mai vulcanică, mai periculoasă. (..) Am mâncat, mi-a fost rău și m-am murdărit, de aia m-am schimbat de haine. Am comandat ceva de mâncare, chiar dacă știu să gătesc. Dar mie îmi place să fiu servită. Femeile nu plătesc. O femeie care se respectă, mai ales.” a spus Bianca Pop la matinalul de la Antena Stars.

A ajuns la urgențe după ce a văzut imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro

Șocată că a fost urmărită și surprinsă cu Marian Aliuță, fosta ispita de la “Insula Iubirii” a avut nevoie de perfuzii, astfel că a mers la spital pentru a primi îngrijiri medicale: “Nu vreau sa comentez momentan. Nu mă simt bine acum. Am fost la o clinică de am făcut niște perfuzii. Nu prea pot să vorbesc.”a mai spus Bianca Pop.

Nu știa că e căsătorit!

Bomba abia acum vine! Potrivit declarațiilor Biancăi Pop, oferite în exclusivitate pentru Antena Stars, fosta ispită habar nu avea că Marian Aliuță este căsătorit. Și chiar dacă este de părere că nu a făcut nimic greșit, ea fiind o simplă victimă în toată situația, Bianca a mărturist că se simte prost, pentru că îl respectă.  

“Suntem prieteni. Nu îl deranjez, nu mă deranjează. Este un domn de 1000 de stele. Îl respect foarte mult. Îmi pare rău că trebuie să vorbesc despre subiectul ăsta. Nu e vina mea, dar mă simt prost. Eu nu am știut că sunt urmărită sau pozată. Nu e vina mea. N-am știut de soție. Îmi cer iertare public. Nu e vina mea. Mi-am luat țeapă. Îmi pare foarte rău pentru familia lui.” a mai spus fosta ispită.

Iar dacă vreți să vedeți întregul episod compromițător cu Marian Aliuță, dați play clipului de mai jos!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest