Bianca Pop, dusă de urgență la spital, cu salvarea, după ce ar fi fost drogată și violată! Primele imagini/ VIDEO

 

O nouă bombă lovește showbiz-ul autohton din plin! Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de Spynwes.ro, Bianca Pop a fost dusă de urgență la spital, cu salvarea, după ce ar fi fost drogată și violată!

Dimineața nu a început deloc bine pentru Bianca Pop. Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a fost dusă la spital cu ambulanța, după ce un cunoscut de-al său ar fi drogat-o, ca apoi să o violeze. Odată ce a primit îngrijiri medicale, paramedicii au decis că trebuie să o transporte imediat la spital pentru a o ține sub observație.

Primele declarații ale Biancăi Pop după ce a susținut că a fost drogată și violată

În fața spitalului în care a fost internată, Bianca Pop a dezvăluit ce anume i s-a întâmplat de a ajuns pe mâinile medicilor. Fosta ispită de la "Insula Iubirii" a mărturisit ca a fost victima unei "manevre" făcute de un bărbat pe care îl cunoștea, însă nu a putut oferi mai multe detalii.

Destul de incoerentă în exprimare din cauza stării precare, Bianca Pop a mai putut adăuga doar că este sigură că i s-a pus ceva în băutură, motiv pentru care nu își mai amintește prea multe din ce anume a pătimit.

"Trebuie să se facă dreptate. Ajunge, prea multe probleme. Toate lucrurile care mi se întâmplă sunt manevre. Dacă mergeți în club să nu stați cu persoanele necunoscute. Când mergi într-un club și vrei să bei ceva, îți iei paharul cu tine." a spus Bianca Pop pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest