Bianca Pop este într-o relație cu Florin Rusu: „A început chiar în noaptea de Înviere!”

 

Fosta ispită de la Insula Iubirii s-a combinat cu fostul partener al Claudiei Shik. Cei doi sunt împreună din noaptea de Paște. Cum a explicat Florin Rusu postările în care Bianca îi declara iubire altui bărbat.

 

Forin Rusu a spus că este noul iubit al Biancăi Pop, la câteva săptămâni după ce aceasta a postat câteva poze cu un alt bărbat. Fostul iubit al Claudiei Shik susține că o știe de câțiva ani buni pe noua lui parteneră, dar că au devenit foarte apropiați în noaptea de Înviere, când au decis să formeze un cuplu.

 

„Eu și Bianca ne cunoaștem de 7-8 ani. Ne-am apropiat unul de altul, mi-a fost sprijin când am avut niște probleme. S-a creat o chimie între noi doi și de acolo a izbucnit o relație. Relația mea cu Bianca Pop a început chiar după noapte de Înviere, de Paște. (...) Eu am făcut primul pas.”, a spus Florin Rusu.

 

Declarația sa vine la puțin timp după ce fosta ispită a publicat o serie de poze cu un alt bărbat. Florin are o explicație în acest sens: Bianca a vrut să-i facă rău respectivului. „Nu știu ce să zic sau ce intenții a avut ea acolo. Probabil acea persoană i-a făcut rău și a vrut să-i facă rău înapoi.”, a spus artistul.

 

În urmă cu nici două săptămâni, Bianca Pop a postat pe Instagram o serie de poze dintr-un spital de psihiatrie, acuzându-și mama și fratele că au internat-o cu forța. Ea și-a rugat fanii să o scape din spital şi a ameninţat că, în caz contrar, este capabilă să-şi pună capăt zilelor.

 

Pe mine m-a adus mama mea la nebuni, pentru că eu am slăbit 15 kilograme. Dar nici nu sunt 15 kilograme, uitați-vă în ce fel de condiții de boschetară stau. Ferească-mă Dumnezeu de nebuni. Păi aici știți ce fel de oameni sunt?! Și frate-miu m-a bătut, a venit poliția și poliția m-a dus la nebuni cu ea în condițiile în care tatăl meu s-a spânzurat și la nebuni a fost mama mea. Din acest moment, pentru mine mama mea a murit. Dacă nu mă scoateți de aici, eu îmi tai venele”, a spus Bianca Pop pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest