Bianca Pop, hotărâtă să își tuneze mama! Vrea să îi pună silicoane: „Îi fac acest cadou”

 

Bianca Pop este, de departe, una dintre cele mai tunate persoane publice de la noi din țară, iar drept dovadă stau imaginile cu ea dinainte de intervențiile estetice, în care este de nerecunoscut! Iată că acum, fosta ispită își dorește să își tuneze și mama și să îi pună silicoane de ziua ei!

Cum Bianca Pop este o veterană în ceea ce privește operațiile estetice și transformările fizice radicale, acum își dorește să își îndrume mama în aceeași direcție. Astfel că fosta ispită din cadrul reality show-ului „Insula Iubirii” îi va oferi mamei sale, în dar, de ziua ei, o pereche de silicoane!

Da, da! Ați citit bine! Bianca Pop a declarat, în exclusivitate, pentru Spynews.ro că mama sa urmează să o viziteze în București, în cursul săptămânii viitoare, pentru a-i fi alături după experiența traumatizantă pe care a trăit-o, iar drept mulțumire, fosta ispită o va duce la medicul estetician care se va ocupa de transformarea bustului doamnei Geta.

”Mama mea vine la București săptămâna viitoare și o să merg cu ea să îi pun silicoane. Luna viitoare este ziua ei și asta își dorește ea, iar eu îi fac acest cadou”, a spus Bianca Pop pentru Spynews.ro.

Potrivit spuselor Biancăi Pop, mama ei nu se află la prima intervenție estetică, precizând că femeia care i-a dat viață a mai apelat și la botox, și la augmentarea buzelor cu acid hialuronic.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest