Bianca Pop nu se lasă! S-a tunat bine, dar asta nu a fost nimic! Câte operaţii estetice mai vrea să-şi facă

 
+3 click pentru
galerie

Bianca Pop a dat cărţile pe faţă! Frumoasa ispită de la „Insula Iubirii” a spus tot adevărul despre toate operaţiile estetice pe care şi le-a făcut, dar şi despre ce mai urmează să „retuşeze”.

Bianca Pop este cunoscută pentru apariţiile ei fără pată, iar asta pentru că întotdeauna a interesat-o imaginea ei. Nu este deloc ieftin să poţi ajunge să arăţi aşa, de aceea bruneta este cea mai bogată ispită de la „Insula Iubirii”, dar pentru asta a fost nevoie de multe sacrificii.

Chiar dacă în trecut nu avea acelaşi corp de invidiat, Bianca Pop a precizat că niciodată nu i-a fost ruşine de modul în care arăta înainte, ci din contră. Atunci când se uită la imaginile din trecut, îşi dă seama că a evoluat şi că sacrificiile pe care le-a făcut, nu au fost în van.

Focoasa brunetă şi-a mărit buzele, şi-a retuşat pomeţii, şi-a pus botox în frunte, apoi şi-a modificat nasul. Ce urmează? Implanturile! Aşa că fiţi pe fază. Bianca Pop vrea să îşi schimbe implanturile şi suntem siguri că va deveni şi mai sexy decât este!

"Mi-am făcut la cineva în Bucureşti buzele, pomeţii. Botox la frunte pentru că nu îmi plac ridurile de expresie în niciun caz. Când te machiezi, dacă ai riduri, se adâncesc. După, am continuat cu rinoplastie şi curând, pe 6 iunie, voi face a treia operaţie de schimbare de implant. Acum am undeva la 485 şi mergem pe 600. Şi facem şi dinţişorii, nişte faţete. Vreau şi eu dinţişori de prinţesă. (...) La nas, l-am subţiat şi l-am scurtat şi puţin curbura aceasta. Un nas mai mic, de păpuşică. La fund n-am făcut nimic. E natural, chiar avem în cap să fac, dar m-am răzgândit. La fund nu-mi voi mai face nimic", a declarat Bianca Pop pentru Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest