Bianca Pop nu uită și nu iartă: „Am simțit de multe ori nevoia să vorbesc cu el!”

 

Fosta ispită de la Insula Iubirii nu a mai fost la mormântul tatălui de 12 ani, învinovățindu-l pe acesta că a murit într-un accident rutier.

 

Bianca Pop a lăsat mai mereu impresia că este o femeie extrem de puterică, însă puțini știu ce mare durere ascunde aceasta. Ea nu a beneficiat vreodată de dragoste paternă. Asta pentru că tatăl său s-a stins pe când Bianca avea doar doi anișori, într-un accident de mașină provocat chiar de el.

 

Vedeta nu poate uita că a trăit fără iubirea paternă și fără a ști ce înseamnă cu adevărat un tată, astfel că pentru acest lucru nu l-a putut ierta nici acum, după 30 de ani de la deces.. Bruneta a mărturisit în direct la Antena Stars că nu a mai fost la mormântul lui de 12 ani, însă nici nu are de gând să se ducă prea curând, deoarece vrea să lase totul în trecut.

 

Bianca Pop a spus că toată copilăria ei a trăit cu curiozitatea de a afla cum este să ai un tată explicând că mama sa a îndeplinit ambele roluri, însă voia să aibă iubirea de tată și să se simtă protejată de un bărbat tot timpul. Fosta ispită de la Insula Iubirii a ținut să precizeze că nu poate să ierte gestul tatălui ei, care a ales să-i părăsească chiar când familia lor era un frumoasă și împlinită.

 

"Orice copil are nevoie de tată. Am simțit de multe ori nevoia sa vorbesc cu el sa fiu aparată, protejata. Supararea ca nu il am m-a facut sa nu ma mai duc la el la mormant de 12 ani. Eu sunt mai dificila. Lipsa lui si faptul că nu este prezent mi-a provocat o mare durere si am simtit nevoie să ingrop trecutul si sa uit de aceasta pierdere enorma. Peste durerea asta, consider ca nu o sa trec niciodata. Nu stiu ce inseamna sa ai un tata, sa spui te iubesc tati. Sunt supărată pe tatăl meu pentru ca nu il am. A murit in urma unui accident, din cauza lui si-a pierdut viata", a declarat Bianca Pop, în direct la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest