Bianca Pop, primele declarații după ce a anulat nunta cu bărbatul cunoscut pe internet: „Oamenii dezamăgesc”/ VIDEO

 

Cea mai controversată ispită de la „Insula Iubirii” a anulat nunta! Era gata să se mărite cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet și la un pas să renunțe la toată viața ei din România. Bianca Pop ne-a oferit detalii exclusive despre motivul despărțirii, cât și despre planurile viitoare din viața amoroasă.

Bruneta Bianca Pop care a devenit virală în România, după ce a mărturisit că ea nu iese din casă fără o mie de euro, deoarece se simte ca o săracă, declara cu câteva zile în urmă că se mărită, însă nu a avut noroc, nici de data aceasta!

„Sunt solo ca soarele! În primul rând este o relație care nici nu s-a consumat, pentru că noi nu ne-am văzut personal, nu ne-am sărutat, nu s-a întâmplat nimic între noi. A fost doar o întrebare virtuală, online, pe internet, așa cum vorbeam noi. Și am zis „da”, mai în glumă, mai în serios, dar nu s-a întâmplat nimic, deci nu am de ce să fiu supărată” a spus Bianca Pop.

Focoasa brunetă a fost cerută în căsătorie de un afacerist român care locuiește în Germania. Aceștia își declarau zilnic iubirea și nu trecea o zi în care bărbatul să nu îsi exprime dorința de a o cunoaște cât mai bine, doar că ce să vezi, fericirea o ocolește pe Bianca. Să fie vorba de distanță și de pandemie?

„Sunt curtat˙ă de mulți. Întrebarea am auzit-o de la foarte mulți, așa că nu e nimic wow. Dar eu ma supăr repede, sunt supărăcioasă de fel. Eu ma uit la faptele omului, nu neapărat la ce spune. Vorbele sunt vorbe, sunt usor de spu, dar trebuie să și demonstrezi. Nu am timp să îmi pierd timpul, că am 30 de ani, nu 20. Poți să fii gelos când îti dă cineva motive, dar să fii gelos pe ce postez eu pe instgram sau ce nu îți răspund la telefon, n-ai cum” a mai spus fosta ispită de la “Insula Iubirii”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest