Bianca Pop, protejată și întreținută de Bebino, temutul lider interlop: „Mi-a dat bani să îmi plătesc chiria”

 

Bianca Pop a intrat sub aripa protectoare a lui Bebino, un temut lider interlop, după ce a spus că ar fi fost drogată și violată de niște persoane pe care le cunoștea! Fosta ispită a dezvăluit că cel supranumit „King Kong din Berceni”, membrul al grupării Sportivilor, i-a fost de un real ajutor în ultima perioadă, atât moral, cât și financiar.

După ce ar fi fost victima unei agresiuni sexuale, Bianca Pop a mărturisit că acum beneficiază de mult ajutor din partea oamenilor buni din viața ei. Printre persoanele care i-au fost alături se numără și Bebino, fiind unul dintre liderii Clanului Sportivilor din Capitală.

Pe lângă protecția pe care i-a oferit-o, după episodul traumatizant prin care a trecut, „King Kong din Berceni” se pare că i-a dat până bani Biancăi Pop ca să își plătească chiria, însă acest lucru se va intâmpla, până va reuși să se pună pe picioare din punct de vedere financiar.

”Până o să mă descurc singură din punct de vedere financiar mai este, fiindcă acum nu am contract cu nimeni și după ce-ți fură cineva tot, nu mai ai bani. Acum, Bebino mă ajută, mi-a dat bani să-mi plătesc chiria”, a declarat Bianca Pop în exclusivitate pentru SpyNews.ro.

Starea psihică a Biancăi Pop este mult mai bună acum, după ce a trecut printr-o experiență traumatizantă, dar acest lucru s-a întâmplat numai datorită persoanelor care au ajutat-o să treacă peste și să meargă mai departe.

”Sunt bine, sunt liniștită și am lângă mine acum persoane bune”, a mai spus bruneta pentru SpyNews.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest