Bianca Pop s-a dezbrăcat de inhibiții și de... bluză! I-au ieșit sânii afară din sutien, în timp ce dansa lasciv pe internet! FOTO

 
+4 click pentru
galerie

Bianca Pop pare că nu mai se oprește! Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a șocat, din nou, cu cea mai recentă apariție! Îmbrăcată sumar, doar într-un sutien și o pereche de pantaloni, bruneta a făcut un live în care a dansat extrem de provocator pentru admiratorii ei din mediul online.

Și ce priveliște au avut fanii Biancăi Pop. Lipsită de orice inhibiție, Bianca Pop și-a dat frâu liber mișcărilor lascive și în același timp a renunțat treptat, treptat la haine, oferindu-le admiratorilor ei de pe rețeaua socială un adevărat show, iar imaginile din GALERIA FOTO stau drept mărturie.

Când nu e bombă sexy, e regina dramei!

Bianca Pop a fost dărâmată de conflictul pe care l-a avut cu Naba! Recent, fosta ispită de la „Insula Iubirii” a postat pe contul său de instagram câteva filmulețe în care mergea desculță pe stradă și plângea în hohote, acuzând-o pe Naba de faptul că a distrus-o emoțional, după ce s-ar fi întâlnit cu fostul ei iubit.

„N-ai cum, Naba! Nu ai cum să distrugi un om bun. Un om care nu ți-a făcut nimic. Plâng de cinci ore prin Centru. N-ai cum, Naba. N-ai cum să minți că sunt z@#ță, să minți că sunt dr@#$tă, n-ai cum”, spunea printre hohote Bianca Pop.

Conflictul a escaladat în momentul în care Naba Salem a acuzat-o pe fosta ispită că pune fel și fel de persoane să îi trimită mesaje de amenințare și să o sune ca să o înjure. Iar de aici, până la un război în toată regula, nu a fost decât un pas.

„Fată, vezi că vei purta perucă de mâine. Nu ești amenințată, ești în aer. Știi câtă clasa am eu? O să vezi mai târziu”, i-a spus Bianca Pop Nabei Salem, fără nicio urmă de reținere, în timpul emisiunii Acces Direct.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest