Bianca Pop și iubitul George, ceartă violentă! A fost nevoie de intervenția poliției spaniole: „Când a scos valiza s-or fi spart”

 

Fosta ispită de la Insula Iubirii a povestit în exclusivitate pentru telespectatorii Antena Stars ultimul scandal pe care l-a avut cu partenerul său.

 

Relația dintre Bianca Pop și George Tomaziu stă pe un butoi de pulbere. Zilele trecute, fosta ispită de la Insula Iubirii a povestit că a fost lovită de partener și că dorește să se întoarcă din Spania în România pentru a-și pune gândurile în ordine, dar iată că, din nou, conflictul dintre cei doi parteneri a degenerat, iar de această dată a fost nevoie de intervenția poliției pentru a-i despărți.

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, diva și-a spus versiunea privitoare la ultimul scandal, care s-a lăsat cu geamuri sparte. Totul a pornit de când i-a transmis iubitului George că dacă o mai supără o dată își face bagajul și pleacă, femeia fiind sătulă să tot treacă peste derapajele partenerului. Tentativa de a pleca de lângă Georghe Tomaziu s-a soldat nu doar cu un eșec, ci cu un scandal monstru, potrivit Biancăi.

 

”I-am spus că dacă o singură dată sunt supărată sau jignită, eu plec acasă fără să spun nimic. Nu o să tac niciodată, nu mi se pare normal așa ceva. Ierți o dată, de două ori, de trei ori, dar a patra oară nu mai merită să ierți. Am vrut să merg acasă. Nu am reușit să merg, pentru că a zis George să nu merg și în rest am avut parte de alte incidente despre care nu vreau să vorbesc acum. Nu este momentul pentru că a fost foarte mare agitație în viața mea și nimeni nu se aștepta la asta. Am rămas șocată și am avut nevoie de liniște”, a declarat Bianca în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Bianca Pop susține că nu a chemat ea poliția, pentru simplul motiv că între timp adormise în timp ce era căutată prin toată casa de George: ”Nu am chemat eu poliția, eu dormeam. Eram afară pe canapea și George nu știa unde sunt și o fi crezut că am plecat și era supărat, dar eu nu sunt genul de femeie să plec noaptea de acasă. Aici e terenul foarte mare. Nu avea cum să mă găsească. Poliția a chemat-o cineva de aici, din dreapta, din stânga”.

 

Varianta ispitei pentru geamurile sparte în noapte are în vedere o mișcare neatentă a partenerului: ”Când o fi scos valiza s-or fi spart, alfel nu are cum, că nu le-a spart intenționat. Eu am văzut, m-am speriat”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest