Bianca Pop, terorizată de fostul iubit: „Primesc mesaje de la bărbați și simt că înnebunesc”

 

Ce metodă a găsit bărbatul pentru a nu-i da pace fostei ispite. Vedeta a spus la Antena Stars că are dovedi indubitabile că el s-ar afla în spatele a tot ceea ce i se întâmplă, dar nu are de gând să-l denunțe la poliție.

 

Fosta ispită de la Insula Iubirii susține că trăiește sub teroare! Coșmarul prin care aceasta trece ar fi provocat de iubitul cu care a stat 5 ani, dar de care s-a despărțit. Acesta a găsit o metodă inedită să o dezechilibreze psihic pe frumoasa brunetă. Cel puțin asta susține Bianca Pop. Bărbatul a fi pus mai multe anunțuri pe internet, unde se dă drept Bianca și le dă numărul ei de telefon celor interesați. Astfel, tânăra ar primi zilnic sute de mesaje de la bărbați necunoscuți, care pică în pasa acestuia.

 

„Din păcate, fostul meu iubit, cu care am avut o relație de cinci ani, este a treia oară când îmi pune anunț pe internet. Adică anunț cu o poză, nu cu poza mea, și scrie la toți bărbații. Se dă drep persoana mea, ca și cum eu mă dau la bărbați și le dau numărul meu de telefon să mă contacteze în privat. Îmi sună telefonul încontinuu și primesc mesaje de la bărbați și simt că înnebunesc. (...) Eu nu vreau să mă împac cu el, nu-i răspund la telefon, efectiv mă terorizează psihic. Chiar am dovezi când am vorbit cu el și a recunoscut că el a fost”, a mărturisit Bianca Pop.

 

Chiar dacă se simte asediată de zecile de mesaje pe care le primește și nu mai suportă sunetul telefonului, fosta ispită de la Insula Iubirii spune că nu are de gând să ducă acest conflict în atenția poliției. Bruneta speră că ex-ul său să se oprească la un moment dat.

 

„Nu, nu există așa ceva. Nici vorbă să mă duc la poliție. El mereu m-a înșelat și m-a mințit, și-a bătut joc de mine. (...) El mereu se despărțea de mine fără motiv, îi plăceau femeile și distracțiile, și acum, încercând toate ”căpșunelele”, a văzut că nu e niciuna mai bună decât mine și mereu se întoarce la mine. Eu nu mai pot să trec peste. (...) Simt că vrea să mă terorizeze psihic, că vrea să cedez psihic”, a explicat fosta ispită de la Insula Iubirii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest