Bianca Rus a ajuns piele și os, după ce a slăbit 60 de kilograme! Imagini șocante cu vedeta/ VIDEO

 
+5 click pentru
galerie

Bianca Rus a ajuns piele și os, după ce a fost supranumită “grăsuța showbiz-ului românesc”. Din cauza numărului mare de kilograme de care a scăpat brusc, vedeta a reușit să îngrijoreze pe toată lumea, întrebându-se dacă nu care cumva se confruntă cu probleme de sănătate.

Bianca Rus a uimit pe toată lumea. Iar asta pentru că modul în care arată acum, nu are nicio treabă cu cel din trecut. Artista a împlinit 33 de ani și arată mai bine decât la 20! Iar drept dovadă stau imaginile pe care le-a publicat cu ea, în care i se pot observa coastele precum și silicoanele gigantice.

În urmă cu șase ani, Bianca Rus, nelipsită din peisajul monden, făcea deliciul tuturor cu aparițiile ei jucăușe și ușor lipsite de stil. Bruneta, cu nelipsitul ruj roz și cu machiajul strident al ochilor, nu avea nicio jenă în a se afișa în ipostaze, uneori, chiar penibile, iar drept dovadă stau imaginile din clipulețul de mai jos.

Nu o dată, Bianca s-a aflat în situații delicate, fiind ținta ironiilor celor din jur. Tânăra s-a schimbat enorm, an de an, iar transformarea este spectaculoasă. A renunțat la unghile colorate lungi, la hainele cu imprimeuri de leopard, la machiajul strident și la rujul roz. După ce și-a pus silicoane, acid hialuronic în buze și și-a tatuat altfel sprâncenele, cea mai mare transformare a fsot atunci când a decis să își facă o operația de micșorare a stomacului.

Cu aceste intervenții, șatena a scăpat de 60 de kilograme. Totodată, Bianca a lucrat și la capitolul vestimentație. A dat uitării hainele din latex și cele cu imprimeuri și a optat pentru un stil vestimentar ultra chic care o pune mult mai bine în valoare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest