Bianca Rus, în costum de baie după ce a slăbit peste 50 de kilograme! Cum arată vedeta VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Bianca Rus arată senzaţional! După ce a topit 50 de kilograme, vedeta debordeaza de încredere în sine, iar acest lucru nu este deloc greu de văzut. Invitată în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars, artista a uimit prin outfit-ul cu care a optat să se prezinte.

Chiar dacă a venit toamna, temperaturile nu au scăzut, aşa că Bianca Rus a spus să profite de acest lucur. Artista a apărut la emisiunea matinală, în costum de baie, în direct! Iar toată lumea a rămas cu gura căscată de cât de bine arată!

Bianca Rus și-a făcut micşorare de stomac pentru a putea scăpa cu rapiditate de kilogramele în plus, iar acum se simte mai bine ca niciodată în pielea ei. Artista a mărturisit că este fericită atunci când se uită în oglindă, se admiră ori de câte ori are ocazia şi simte că este o persoană cu totul diferită.

Totodată, Bianca Rus a oferit detalii şi din viaţa amoroasă. După ce a divorţat de soţul său, acum, aceasta a mărturisit că îşi aşteaptă alesul.

"Am fost în vacanţă, la mare. Ne-am bronzat, ne-am distrat. De la 16 ani cânt pe litoralul românsc şi sunt îndrăgostită de mare. Cu dragostea mai aştept un pic. Nu mi-am găsit dragostea în vara asta, poate la iarnă. Bărbatul care să-mi fure inima trebuie să fie potrivit pentru mine, mă refer să fie înţelegător cu el, să nu aibă vicii, vreau să aibă toate calităţile din lume, să fie şi înalt şi frumos şi bogat. Şi să mă iubească şi să facem şi un bebe", a spus Bianca Rus la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest