Bianca Rus, probleme grave de sănătate din cauza dietelor: "Am trecut prin perfuzii"

 

Bianca Rus a reușit să slăbească zeci de kilograme și acum se confruntă cu grave probleme de sănătate. Blonda a leșinat și a ajuns pe perfuzii, totul din disperara de a fi cât mai slabă. 

Bianca Rus nu este un exemplu tocmai bun de urmat de către femeile care vor să piardă câteva kilograme. Vedeta a mâncat numai salate în ultimele luni, iar această decizie iresponsabilă a trimis-o pe un pat de spital.

'Eu trei ani am fost perfect sănătoasă. Acum am dat puțin jos, am 50 de kilograme, dar vreau să mă mai îngraș puțin. Am făcut o anemie gravă, am trecut prin perfuzii, m-am tratat etc.

N-am avut nicio problemă până acum, dar pe vară am plecat pe la părinți și prin vacanțe, m-am speriat, am refuzat totul și a venit boala', a spus Bianca Rus la Antena Stars.

Ea spune că medicii i-au prescris un tratament medicamentos, dar pentru că organismul l-a refuzat a trecut pe perfuzii, lucru care nu a mers nici acesta prea bine. Medicii au pus-o la o cură de îngrășare, căci organismul său este foarte anemic, iar riscul unor complicații este destul de mare.

'Eram la părinți și mi-a zis mama să-mi fac analizele și am vzăut că am o anemie severă, cu o hmoglobină de 7, pierde de fier. Am venit la București, am început cu medicamente, apoi cu perfuzii. La prima a fost bine, la a doua a venit salvarea, am leșinat în baie. Și așa s-a întâmplat nenorocirea. Acum trebuie să țin o cură de îngrășare, încerc să mănânc și să forțez nota cât se poate, sper să dea rezultate și să nu ajung la mai rele. Mă bucur că am slăbit, mă uit în oglindă și nu mă mai recunosc, dar astea trei kilograme pe care le-am dat jos se văd și nu mi-e bine. Recomand slăbitul, dar nu așa agresiv', a mai adăugat artista.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest