Bianca și Bodi, primul interviu după împăcare! Adevărul despre condițiile reconcilierii: „A fost inițiativa mea”

 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au oferit un interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars, în care au vorbit despre relația lor controversată, cât și despre adevărul în ceea ce privește condițiile pe care și le-ar fi impus înainte de împăcare.

După ce zilele trecute, Bianca anunța că s-a desparțit definitiv de Alex Bodi, chiar în ziua în care au făcut doi ani de relație, iată că, așa cum se aștepta toată lumea, cei doi au avut parte de o împăcare la fel de fulgerătoare.

După ce au revenit unul în brațele celuilalt, s-a tot vehiculat că fiecare a venit cu o listă de termeni și condiții pe care trebuie să le respecte ca să își poată continua relația. Nimic mai neadevărat însă, dacă este să ne luăm atât după spusele Biancăi Drăgușanu, cât și ale lui Alex Bodi.

„Total greșit. Nici nu am negociat. Nu există nimic de negociat. I-am zis să vorbească cu mine. nu am negociat nimic cu ea. Nu i-am pus nicio condiție. Absolut nimic.” a spus Alex Bodi pentru Antena Stars.

Se pare că nici Bodi, nici Bianca nu au impus nicio nouă regulă în relație și mai mult de atât, faptul că blondina urmărește doar doi bărbați pe instagram, mai precis, pe medicul estetician și pe antrenorul persoanl, a fost pur și simplu decizia ei, nu o condiție de-a afaceristului, așa cum s-a zvonit.

"A fost inițiativa mea sa nu mai urmăresc niciun bărbat în social media. Urmăresc profiluri cu care sunt parteneră. (...) Noi eram super fericiți împreună și nu ne urmăream într-un timp.” a completat Bianca Drăgușanu.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest