Bianca și Liviu Gherman au devenit părinți! Foștii concurenții de la „Insula Iubirii” au ținut totul ascuns/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Veste bombă pentru toți urmăritorii emisiunii „Insula Iubirii”. Bianca și Liviu, unul dintre cele mai controversate cupluri care au participat în sezonul trei al reality show-ului care are ca scop „scoaterea măștilor” tuturor participanților, au devenit părinți! Chiar dacă au ținut foarte bine ascuns marele eveniment, cei doi s-au dat de gol cu câteva imagini de pe rețelele sociale.

Chiar dacă nimeni nu le mai dădea nicio șansă, mai ales după difuzarea sezonului trei al emisiunii „Insula Iubirii”, în care au participat, iata că Bianca și Liviu Gherman nu doar că și-au continuat povestea de dragoste, ci își dedică mare parte din timp pentru a-și crește fetița minunată, pe nume Helen, departe de ochii curioșilor.

Cei doi au postat o serie de fotografii cu fetița lor pe conturile personale de socializare, iar fericirea pare a le fi cea mai bună prietenă. După ce a devenit pentru prima oară mamă, Bianca s-a schimbat total, lucru care se poate spune și despre Liviu Gherman, chiar dacă mai are doi copii, dintr-o căsnicie anterioară.

Cum s-au comportat la „Insula Iubirii”

Bianca și Liviu Gherman au format, de departe, unul dintre cele mai controversate cupluri participante în cadrul reality show-ului. Pe lângă diferența mare de vârstă, cei doi au reușit să șocheze întreaga țară cu dezvăluirile din interiorul relației. Mai mult decât atât, fosta concurentă a căzut în ispită cu Sorin, bărbatul cu care a și întreținut relații intime.

Dar în ciuda tuturor obstacolelor și experiențelor trăite, Bianca și Liviu, odată la reîntoarcerea în țară și-au continuat planurile de parcă, nimic nu s-ar fi întâmplat și s-au casătorit, iar acum întemeiază o frumoasă familie împreună.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest