Bill Gates a spus când vom scăpa de pandemia de coronavirus! Cât mai avem de așteptat

 

Bill Gates a făcut un anunț care a pus pe toată lumea pe jar! Fondatorul Microsoft a vorbit despre pandemia de coronavirus și a spus când va scăpa planeta de virusul COVID-19.

În cadrul unui interviu oferit postului american NBC, Bill Gates a dezvăluit că singura soluție ca omenirea sa poată pună capăt pandemiei de coronavirus constă în găsirea unui vaccin eficient, care să aibă puterea să neutralizeze virusul pentru care deocamdată nu există leac.

Când vom scăpa de pandemia de coronavirus

Pe lângă asta, fondatorul Microsoft Corporation a spus și când ar putea lumea scăpa de pandemia care a pus totul pe pauză de la începutul anului 2020. Bill Gates a afirmat în cadrul aceluiași interviu că omenirea va putea depăși consecințele noului coronavirus abia la sfârșitul anului 2021, adică abia după ce va fi disponibil un vaccin împotriva COVID-19 la nivel global.  

“Lucrurile nu se vor întoarce cu adevărat la normal până când nu vom avea un vaccin care să ajungă, practic, la întreaga lume. Dat fiind că multe dintre principalele vaccinuri candidat au nevoie de un echipament unic, va trebui să construim facilităţi pentru fiecare dintre ele, conştienţi fiind că unele nu vor fi folosite”, a transmis acesta.

A donat sute de milioane de dolari împotriva coronavirusului

De când pandemia de coronavirus a devenit o problemă majoră pentru întreaga omenire, Bill Gates s-a implicat activ împotriva virusului fără leac și a acordat deja 105 milioane de dolari împotriva luptei cu COVID-19.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest