Biserica nu le-a liniștit, așa că au luat-o pe alte căi! Tehnicile care le-au dat vedetelor viețile peste cap

 
+2 click pentru
galerie

Nu şi-au mai găsit liniştea în Biserică,  aşa că au luat-o pe alte căi! Mai multe vedete de la noi şi-au căutat echilibrul şi fericirea prin practici orientale străvechi. Tehnicile descoperite le-au schimbat radical vieţile.

Mai nou, la modă este să îţi regăseşti echilibrul între minte, suflet şi trup prin căutarea unor energii pozitive în locuri despre care se spune că sunt încărcate energetic.

Deşi pare greu de crezut, iar această procedură este una destul de controversată în ţara noastră, multe persoane au reuşit să îşi schimbe vieţile, după ce s-au recules în locuri cu puternică încărcătură energetică.

De exemplu, iubiul Alexandrei Stan, Bogdan Stăruială este chiar preşedinte şi co-fondator al unei organizaţii non-guvernamentale. Această organizaţie ar fi luat fiinţă după ce mai multe persoane "cu vibraţii asemănătoare", printre care şi iubitul artistei, s-au întâlnit în decembrie 2012. Atunci au luat decizia de formare a unei comunităţi "spirituale cu vibraţii foarte înalte" şi de stabilire a centrului pe o rază de maxim 100 de kilometri de Sarmisegetuza.

De ceva vreme încoace, India este o destinaţie de vacanţă la modă, pe care tot mai multe vedete o aleg. Fie că merg pentru a-şi vindeca sufletul, sau pur şi simplu pentru a călători, se întorc transformate radical.

După mai multe eşcuri în viaţă, Andreea Raicu a ales să se vindece la un curs de izolare tocmai în India. Vedeta a petrecut 5 zile în izolare totală. Acum, Andreea se întoarce de fiecare dată în India şi mai mereu îşi face timp pentru reculegere şi relaxare. Fie că se află pe plajă, acasă, sau în aeroport, vedeta nu ratează orele de yoga.

Iulia Vântur a descoperit tehnica de relaxare şi reculegere după ce a descoperit India, şi de atunci a rămas fidelă acestei activităţi. Frumoasa blondă spunea că după fiecare oră de yoga se simte uşoară, liniştită, într-o stare de pace, bucurie, echilibru şi acceptare a tuturor lucrurilor din jurul ei.

Actriţa Maia Morgenstern a moştenit obiceiul de a face yoga de la tatăl său, care adoptase acest mod de viaţă încă din România anilor `60 - `70.  Aşadar, marea actriţă a participat la prima ei sesiune de meditaţie pe când avea numai cinci ani, chiar dacă nu înţelegea mare lucru din ce se întâmpla. Anii au trecut, iar Maia a continuat să respecte ritualul de minimum cinci ori pe săptămână şi are pretenţia să îşi vadă şi copiii practicând yoga.

Amalia Năstase a pătruns şi ea în tainele meditaţiei în timpul unei călătorii în India. Mai spune ea că "oricine are nevoie de echilibru într-o viaţă atât de agitată". Mai mult, pasiunea brunetei pentru yoga a fost preluată şi de Alessia, fata cea mare a acesteia.

Costi Ioniţă, nu doar că se relaxează prin yoga, ci are şi propriul său guru. Viaţa de yoghin l-a făcut să vorbească mult mai des despre spiritul său şi a renunţat complet la carne. Şi nu, nu pentru că ţine la siluetă. Artistul susţine că astfel scapă de energia negativă transmisă de carnea animalului care a suferit în momentul sacrificării.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest